en   |   gr

Όροι Χρήσης

To www.tourvas.gr / www.tourvas.com είναι η ηλεκτρονική παρουσίαση προϊόντων που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας από το ραφείο ενδυμάτων και επιδιορθώσεων (www.modistra.gr) Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε στο (+30) 211 403 7786.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ως άνω ιστοσελίδα www.tourvas.gr / www.tourvas.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1.  To www.tourvas.gr / www.tourvas.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. To www.tourvas.gr / www.tourvas.com αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2.  To www.tourvas.gr / www.tourvas.com δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται. Τo www.tourvas.gr / www.tourvas.com στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στην ιστοσελίδα.

3.  To www.tourvas.gr / www.tourvas.com δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

4.  Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από τo www.tourvas.gr / www.tourvas.com , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τo www.tourvas.gr / www.tourvas.com προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.tourvas.gr / www.tourvas.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5.  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

6.  Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.
Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την την Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 6kg.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@tourvas.gr.
Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, ετοιμάζουμε και σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

7. To www.tourvas.gr / www.tourvas.com δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί υπεύθυνο για την ολική ή μερική παραβίαση των υποχρεώσεών του σε περίπτωση ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές ή απεργία των ταχυδρομικών υπηρεσιών, των μεταφορών ή των τηλεπικοινωνιών, ή πόλεμος, πυρκαγιά, πλημμύρα, τρομοκρατική επίθεση. Ο κατάλογος δεν είναι πλήρης.


8. Στοιχεία Επικοινωνίας

Ευμένους 4-6, Παγκράτι, 11636 Αθήνα Αττικής
info@tourvas.gr
211 4037786